Stimuliuojantis galvos odos šveitiklis

Galvos odos šveitiklis rekomenduojamas:

  • Linkusiai pleiskanoti galvos odai
  • Psoriazės kamuojamai galvos odai

Rezultatas:

  • Šalina pleiskanas, negyvas odos ląsteles
  • Stimuliuoja odos atsinaujinimą
  • Stiprina plaukų šaknis

13.99

Aprašymas

 

Stimuliuojantis galvos odos šveitiklis

Galvos odos šveitiklis skirtas pašalinti odos paviršiuje susikaupusias negyvas ir ligotas odos ląsteles. Natūralios kilmės rūgštys saugiai ir veiksmingai aktyvina atsinaujinimo procesus, suteikia švaros ir vėsumo pojūtį.

Šveitiklis pašalina pleiskanas ir negyvas ląsteles, palengvina drėgmės įsiskverbimą, stimuliuoja odos atsinaujinimą. Rozmarinų hidrolatas aktyvina skalpo kraujotaką, todėl gerina plaukų augimą, o alavijo gelis ramina galvos odą ir stiprina plaukų šaknis.

Po šio šveitiklio juntama gaiva, švara ir galima atlikti kitas galvos odą ir plaukus tausojančias procedūras su plaukų kaukėmis, serumais ir plaukų formavimo priemonėmis.

Išbandykite kartu su kitais „Greenas” produktais.

PAGRINDINIAI INGREDIENTAI:

Rozmarinų hidrolatas (rosmarinus officinalis flower/leaf/stem water) – Rozmarinų vanduo naudojamas riebios, mišrios, spuoguotos, užsikimšusių porų odos priežiūrai. Vanduo valo, tonizuoja ir minkština odą, pašalina nešvarumus. Jis sutraukia ir valo poras, reguliuoja odos sebumo išskiriamą kiekį. Hidrolatas pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, padeda tonizuoti bei regeneruoti odą, skatinti naujų ląstelių susidarymą. Rozmarinų vanduo padeda stiprinti plaukus, skatinti jų augimą, naikinti pleiskanas, juo rekomenduojama skalauti plaukus kiekvieno trinkimo metu.

Alavijo lapų sultys (aloe barbadensis leaf juice) – Natūralus ir efektyvus drėkiklis. Alavijas ne tik prisotina drėgmės, tačiau tinkamas ir pažeistos odos priežiūrai – pagreitina gijimo procesus. Ekstraktas nuramina sudirgusią, pažeistą, nudegusią odą, natūraliai drėkina, sušvelnina odą. Taip pat sumažina odos niežėjimą, apsaugo odą nuo bakterijų ir grybelio, sustiprina apsaugą nuo saulės, padidina odos elastingumą, mažina psoriazės simptomus. Puikiai drėkina ne tik galvos odą, bet ir plaukus. Atliktos alavijo studijos įrodė, kad alijošius pagreitina gijimo, ypač nuo nudegimų saulėje, procesą.

Pieno rūgštis (lactic acid) – Reguliuoja pH, padeda pašalinti pleiskanas ir suteikia blizgesį.

Talpa: 100ml.

Papildoma informacija

Naudojimas

Dėmesingai paskirstyti ant galvos, palaikyti 5-10 – max. 15 minučių (jei juntamas dilgčiojimas ar kitoks jautrumas – nuplauti iš karto) ir gerai perplauti šampūnu. Tinka naudoti 1-4 kartus į mėnesį, priklausomai nuo galvos odos būklės.

Sudėtis

Aqua, *Rosmarinus Officinalis Flower/Leaf/Stem water, Urea, Lactic Acid, Xanthan gum, *Aloe Barbadensis Leaf Juice, Lactobacillus/Radish Root Ferment Filtrate, Xanthan gum, Arginine, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid (Linalol, **Limonele)
*Sertifikuoti ekologiški ingredientai
** augalų vandens sudedamosios dalys.

Skirta

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Stimuliuojantis galvos odos šveitiklis”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galbūt reikia patarimo?