Dėmesys skilinėjantiems plaukų galiukams! – Greenas Salonas

Dėmesys skilinėjantiems plaukų galiukams!

Sausi, skilinėjantys plaukų galiukai nepuošia jokios šukuosenos ar kirpimo! Deja, su šia plaukų problema tikriausiai susiduria dažna moteris. Ypač aktualu toms, kurios augina plaukus.

Plaukų galiukai gali pradėti skilinėti natūraliai, nes tam turi įtakos plauko amžius. Kuo plaukas ilgesnis, tuo jis „brandesnis“. Tad norint džiaugtis išpuoselėtais plaukų galiukais, reikia ne tik rinktis tinkamas plaukų priežiūros priemones, bet ir reguliariai lankytis pas kirpėją.

Viena pagrindinių šiurstančių galiukų priežasčių – drėgmės netekimas. Tam turi įtakos daugelis žalingų veiksnių kaip kietas vanduo, plovikliai, formavimo priemonės, džiovinimas. Plaukų galiukai skilinėja ne tik dėl išorinių, bet ir dėl vidinių faktorių.

Sveikiems plaukų galiukams labai svarbu, kad mityboje netrūktų vitaminų: A, C, E, geležies ir riebiųjų rūgščių. Norint turėti gražius plaukus, vertėtų į savo valgiaraštį įtraukti daugiau kiaušinių, mielių dribsnių, tamsiai žalių salotų lapų, raudonų vaisių ir daržovių.

Dar keletas mažų paslapčių:

  1. Reguliariai palepink plaukų galiukus aliejinėmis kaukėmis. Tinkamiausi augaliniai aliejai nuo skilinėjimo: aguonų, baobabų, mangų kauliukų, simondsijų, varnalėšų.
  2. Naudok intensyvios priežiūros priemones, skirtas šakotis linkusiems plaukų galiukams.
  3. Plaukus šukuok medinėmis šukomis arba šepečiais, kurie pagaminti iš natūralių medžiagų.