Kaip „susidraugauti“ su varginančiais psoriazės požymiais?

Greenas salone kiekvienas klientas yra ypatingas ir stengiamės, kad išvaizda, stilius derėtų su sveikata, gera savijauta. Neretai į Greenas saloną kreipiasi žmonių, turinčių galvos odos būklės sutrikimų.

Pleiskanos, jautri galvos oda – nemalonios, bet dažnos problemos, kurias spręsti siūlome natūraliomis priemonėmis. Individualios kolsultacijos, tinkamai parinktos priežiūros priemonės ir procedūros leidžia palenvinti diskomfortą keliančius pojūčius.

Į Greenas saloną kreipėsi klientas, kurį vargino plaukuotosios galvos odos srities psoriazė, pasireiškianti galvos odos tempimu, niežuliu, gausiu pleiskanotumu. Susipažinus su kliento situacija, jam buvo pasiūlytas individualus galvos odos detoksikacijos kursas: reguliariai kartą per savaitę atlikti galvos odos valymo procedūras.

Jau pirmosios procedūros davė teigiamų rezultatų. Giluminis odos drėkinimas bei švelnus galvos odos pylingas leido pašalinti didžią dalį nuolant byrančių pleiskanų. O masažas su specialiai paruoštu augalinių  ir eterinių aliejų mišiniu leido sušvelninti galvos odos tempimą, niežulį bei paraudimą.

Siekiant, kad galvos oda nebūtų dirginama agresyviais plovikliais, klientui buvo rekomenduota galvą plauti Greenas linijos šampūnu ir bent kartą per savaitę drėkinti galvos odą Greenas kauke.

Sistemingai atliekant galvos odos detoksikaciją ir laikantis priežiūros namuose rekomendacijų, pavyko pasiekti puikių rezultatų. Jau po keturių galvos odos ritualų klientas atsikratė nemalionių pojūčių ir džiaugėsi  sveikesne galvos oda, sumažėjusiu pleiskanotumu:

„Aš labai džiaugiuosi, kad mano galvos oda nepleiskanoja! Praeityje liko tas nemalonus jausmas, kai dažnai tekdavo nusivalyti pečius, baltuojančius nuo pleiskanų. Dabar to daryt nereikia ir esu tuo patenkintas. Išnyko galvos odos „tempimo“ efektas. Oda tapo elastingesnė, nes ji pastoviai maitinama natūraliais aliejais esančiais Green’o kaukėje.“

Vizualūs galvos odos būklės skirtumai prieš ir po pilno galvos odos ritualų kurso.