Nauji plaukų dažai, nuo pamatų keičiantys grožio industriją?! – Greenas Salonas

Nauji plaukų dažai, nuo pamatų keičiantys grožio industriją?!

Nauja inovacija plaukų grožio industrijoje.

“Greenas” meistrai pristato naują Lietuvoje plaukų dažymo inovaciją , skirtą šiuolaikinei moteriai saugančiai
ir puoselėjančiai savo plaukus



Revoliucija plaukų dažymo sferoje.

Naujos dažymo inovacijos su pH.D, sukurtos vieno žymiausių ir geidžiamiausių pasaulio plaukų stilistų Kevin Murphy modeliu tapo žinoma Lietuvos atlikėja. “Simboliška, jog atėjus pavasariui naujienas grožio pasaulyje Lietuvai pristatome su menininke, šiuo metu lyg pavasaris verčiančia naujus gyvenimo ir kūrybos puslapius, džiaugiamės, kad savo įvaizdį šį ypatingą pavasarį ji patikėjo “Greenas” komandai”, – apie kūrybinį bendradarbiavimą pasakojo viena iš salono “Greenas” įkūrėjų Olga Wiseman.

“Kurdami naujos plaukų pavasario tendencijos video išsikėlėme tikslą – parodyti moterims kaip mes dirbame. Norėjosi parodyti šiek tiek pačio proceso kaip gimsta grožis. Labai buvo įdomu ir garsią atlikėją pamatyti kitame amplua, tai buvo kūrybinis iššūkis visai komandai”, – mintimis apie kūrybinį procesą pasitinkant jau įsibėgėjusį pavasarį dalinosi stilistė Olga Wiseman.

„Su Viljamo Šekspyro fraze „kūnas – tai sodas, kurio sodininkas – mūsų valia“ pasitinku šį pavasarį, mokindamasi mylėti save, kad sodas žydėtų ir jame būtų gera būti visiems brangiausiems“, – kalbėjo dainininkė ir „Laisvės kovų dainos“ projekto viena iniciatorių.



Ar tu žinai, kas yra plaukų dažymas su p.H.D?

“Dažymo inovacija su pH.D – tai revoliucija koloristikos pasaulyje,kai šarminiai įprasti dažai tampa rūgštiniais. Jų pagalba galima sukurti dar daugiau atspalvių tonuojant. Dėl rūgštinio p.H.D spalva ypatingai gerai fiksuojasi, įgauna metališką blizgesį,sukuriami dar šaltesni ir natūralesni atspalviai. Rūgštis ypač gerai uždaro plauko žvynelius,vienalytis plauko paviršius įgyja ilgalaikį blizgesį, imituoja idealiai sveiko ir nepažeisto plauko vaizdą. Stebuklą daro sudėtyje esanti didelė vitamino C dozė,citrusinių vaisių ir saldžiųjų apelsinų eteriai. Tokia kombinacija pasižymi ypač didele doze flavanoidų, kurie suteikia stiprų antioksidacinį poveikį ir gražina plaukams “jaunystꔓ, – kalbėjo „Greenas“ viena įkūrėjų Viktorija Parutytė.

Meistrė pasakojo, jog procedūra užtrunka daug greičiau nei anksčiau, ilgiau neišsiplauna šalti atspalviai, visiškai nešviesina natūralaus plauko, kas stilistė pabrėžė ypač aktualu šiandien madingiems baklažano ar sruogeliniams dažymams, kai norima išsaugot natūralius plaukus prie
šaknų.

“Tai misija padėti koloristikos meistrams dirbti protingiau, ne sudėtingiau, dažymo technologija su p.H.D leidžia meistrams pakeisti nuolatinę spalvą didinant aptarnavimo galimybes ”, – plaukų stilistas Kevin
Murphy.


Pavasaris su naujienomis ir iššūkiais

Sugrįžtantys į darbą grožio salonų meistrai su jauduliu laukia klientų, sakydami, kad tai ypatingas ilgai lauktas metas, kuomet galėsime kurti naujus įvaizdžius, pasidžiaugti naujomis tendencijomis, taip pat pradėti apmokymus plaukų stilistų šios naujos koloristikos technologijos. Salonai ruošiasi aptarnauti klientus su naujais saugos reikalavimais. “Po karantino eisime į darbą lyg į šventę, su jauduliu ir tuo pačiu išsiilgę. Tikimės iš klientų sąmoningumo ir bendradarbiavimo, kad visiems būtų saugu ir gera mėgautis pavasariu”, – filosofiškai su šypsena kalbėjo Olga Wiseman.