Į šaltąjį sezoną – su meniniu polėkiu: paaiškino, kokie kirpimai madingiausi

Natūralu, kad kai kurios tendencijos užsibūna ilgiau nei vieną sezoną, o kai kurios, priklausomos nuo orų permainų, pasitraukia tik pasikeitus vėjo krypčiai.

Žavu tai, kad šiuolaikinė moteris šiandien turi daug galimybių susikurti savitą stilių, kartais gali sau leisti įžūliai prisiminti vasarą rudens platybėse ar užsiminti apie žiemą dar tik įpusėjus rudeniui.

Įvaizdžių yra tikrai daug. Kiekvienos moters fantazija įvaizdžių gausą sugrįžtant tendencijų ciklams tik dar labiau pildo.

Noriu trumpai apžvelgti, kas bus vėlyvo rudens ir žiemos sezono favoritai. Ir neabejoju, kad mano įžvalgos jums tikrai bus naudingos.

Olga Wiseman

Visi prancūziški kirpimai bus populiarūs tiek rudenį, tiek žiemą. Mus šildys prancūziškas šarmas. Kirpčiukai – šio sezono viršūnė.

Jau pastebėjome, kad daug madai neabejingų gražuolių, jau suspindus pirmiems rugsėjo žvaigždynams, pasipuošė kirpčiukais.

Chaotiški, lengvi, meniškai netvarkingi kirpčiukai – tai, kas nepaliks abejingų.

Beje, kirpčiukai jaunina! Meninė netvarka. Netvarkingos garbanos. Tarsi išsiplovei galvą ir nuėjai miegoti.

Verslininkė Orinta Eivaitė

Retro – dar viena šio rudens banga. Visos mados pakylos pulsavo šiuo įkvėpimu. Šlapių plaukų efektas – įvaizdis iš vasaros, kuris toliau išlieka tarp šaltojo sezono tendencijų.

Šukuojame arba į viršų, arba per taisyklingą sklastymą viduryje. Labai rekomenduoju įvairias pastas, klijus, kurie ne tik formuoja, bet ir suteikia blizgesio, šlapią efektą.

Kasos, žemai surištos uodegos – dar viena iš vasaros likusi kryptis. Kasa – kaip dekoratyvinė detalė, prisegta, išryškinta, pritrauks dėmesį, simbolizuos bohemiškumą. Karė kirpimas ir toliau labai mėgstamas. Pasirinkusios jį tikrai nenusivilsite.

Neaukštas, tvarkingai sudėliotas kuodas sukurs subtilų ir išieškotą šaltojo sezono įvaizdį. Ilgus plaukus paslėpti po golfu – vienas įdomesnių sprendimų, kuris lengvai padės transformuoti įprastą įvaizdį, suteiks trumpinto karė efektą. Juk kartais taip smagu pasitelkti gudrumą.

Dainininkė Dovilė Kazonaitė

Viena madingiausių šių metų spalvų – violetinė ir jos atspalviai. Ji ir toliau tokia lieka! Labai populiaru spalvotos šaknys. Jei vilioja ryškios spalvos, pats metas jas išmėginti.

Drąsiausioms – neoninės bei kitos ryškios netradicinės spalvos. Šaltojo sezono favoritė, prognozuojama, bus juoda. Tačiau siūlau atkreipti dėmesį į tamsius blizgius, nevisiškai juodus atspalvius, nes taip bus paprasčiau sukurti harmoningą įvaizdį.

Dažyti artima natūraliai spalvai, kad niekas nepastebėtų, jog dažai, – tai vis dar viena tendencijų, itin mėgstama natūralų, prigimtinį grožį puoselėjančių moterų.

Pelenų spalva su kaštoniniais atspalviais – šieno, karamelės, perlų, platinos. „Strawberry blond“ – šviesi braškių, tarsi permatoma. Šaltas šokoladas arba visiškai natūrali brunetė. Raudonplaukė – ugninga klasika. Visada ryški ir švelni vienu metu.

Verslininkė Simona Berlinskaitė

Taigi gaubiamės kašmyro megztiniais, pinamės kasas ar jas gudriai paslepiame po golfu, lengvabūdiškai perbraukiame formavimo priemonėmis banguotus plaukus ir žaidžiame retro.

Viskas grįžta, bet šiek tiek transformuojama mūsų polėkio, mentaliteto, aplinkybių. Tad būkite drąsios ir būkite gražios rudenį ir žiemą!