Lietuviška vasara atnešė lietuviškas grožio tendencijas – Greenas Salonas

Lietuviška vasara atnešė lietuviškas grožio tendencijas

Kas įsivyravo ir kuo dar mėgausimės ankstyvą rudenį?

Šiais metais daugelis mėgavosi lietuviška vasara. Keliavo, atrado, pažino naujas vietas, dalinosi įspūdingomis Lietuvos kampelių nuotraukomis socialinėse erdvėse. Lietuviškos vasaros tendencijos palietė ir grožio pasaulį. Įsivyravo natūralūs, lietuviškumu pulsuojantys įvaizdžiai. Tiek žymios moterys, modeliai, tiek verslininkės improvizavo natūralumo temoje. Apžvelkime populiariausias įsivyravusias vasaros tendencijas, kuriomis dar drąsiai galėsime mėgautis visą rugsėjo mėnesį.

  1. Natūraliai šviesūs, lyg  saulės išblukinti, žvilgantys lengvomis šviesiomis sruogelėmis plaukai  – Top 1. Drąsiai mėgaukitės šviesiais medaus, smėlio, perlo atspalviais, minkštais jų perėjimais, natūraliai ataugusių šaknų efektu. Esant galimybėms leiskite natūraliai išdžiūti plaukams ir puoselėkite juos natūraliomis priemonėmis. Natūralus madingas įvaizdis prasideda nuo smulkmenų: pamaitinti natūraliais aliejais plaukai, užšaldytos arbatos veido masažai rytais, kad oda visada būtų tonizuota, spindėtų jaunyste, o plaukai viliojančiai gaudytų vėją.
  • Garbanoti plaukai – tai dar viena gaivališka vasaros banga, atnešusi įvairias garbanų variacijas, – tiek galiukai, tiek visi plaukai drąsiai gali būti sukami įvairaus dydžio bangomis, bangelėmis. Garbanos gali būti tiek tvarkingos, tiek meniškai vėjo ištaršytos. Vasara mėgsta lengvumą ir netikėtumus, neškime šviesią nuotaiką į rudenį.
  • Šlapių plaukų efektas, primenantis vasaros nuotykius prie jūros, ežero, upės, upelių – dar viena populiari tendencija natūraliai įsivyravusi tarp tų, kurios nenori ar neturi galimybių daug laiko praleisti prie veidrodžio. Gaivios, lengvos, natūralios, po maudynių – tokios moterys dažnai šią vasarą traukė vyrų dėmesį. Jei gyventi gyvenimą – tai gyventi lengvai, gražiai ir su meile!
  • Natūralus makiažas. Kol saulė mus lepina, vasaros įdegis leidžia neapkrauti veido gausiu makiažu, mėgaukimės tuo, puoselėkime odą, kad kuo natūralesnis galėtų būti mūsų makiažas. Beje, vešlūs antakiai – tendencijos viršūnėje. Jie ne tik suteiks jaunatviškumo, bet ir sukurs romantišką, sveiką įvaizdį. Būkite natūraliai gražios!
  • Tradiciniai surišimai – kasos, uodegos, kuodai – tai, kuo šią vasarą improvizavo ne viena žymi moteris, lyg cituodama tradicinius lietuviškus elementus, lyg prisimindama vaikystę. Kada daugiau, jei ne vasarą galime leisti sau pabūti vėjavaikėmis. Įvairūs pynimai bus madingi ir rudenį, o turinčioms mažų mergaičių ypatingai kviečiu prisiminti ir išbandyti naujus pynimus. Pynimas – tarsi meditacija, tarsi bendrystė per grožio ritualus, prisimenant savo šeimos moteris, istorijas.
  • Plaukų blizgesys, suteikiantis plaukams sveiką įvaizdį – šios vasaros daugelio moterų favoritas, tai fantastinis pasirinkimas visada garantuojantis efektą ir išryškinantis natūralų grožį. Blizgesys, beje tiks ne tik plaukams, bet ir kūnui. Išryškinkime saulės nubučiuotą kūną blizgesiu ir su malonumu pasitikime rudenį.
  • Ilgi plaukai – tokius, kokius puoselėjome vaikystėje, – tai dar viena naujiena, pastebima tarp tendencijas formuojančių žvaigždžių. Dėmesio, priauginami plaukai vėl ateina į madą. Jei tik pasiilgote pasakos, pirmyn!
  • Prailginti kirpčiukai – tai dar viena užkrečianti tendencija, kuri panašu, jog pelnys daugelio moterų simpatijas ir visą rudenį. Viliojančiai paslaptinga, meniškai netvarkinga, primenanti įstabias aktores iš praeito amžiaus filmų – tokį įvaizdį kurs prailgintų kirpčiukų, švelniai iškarpytų plaukų šukuosena. Beliks brūkštelti lengvus akių pravedimus ir nepagailėti tušo. Ir taip jau jaukinsimės rudenį.

Linkiu kiekvienai atrasti, pamilti ir puoselėti savo natūralų grožį. Kiekviena esate ypatinga, kiekviena esate išskirtinė, kiekviena esate graži. Grožis – tai vidinė mūsų moterų galia. Su šiltais linkėjimais kiekvienai iš Jūsų,

Olga Wiseman.
Grožio galia išgelbės pasaulį!