Salono „Greenas“ įkūrėja Olga Wiseman dalinasi Kalėdinių dovanų idėjomis – Greenas Salonas

Salono „Greenas“ įkūrėja Olga Wiseman dalinasi Kalėdinių dovanų idėjomis

Net ir pasaulinė pandemija ar paskelbtas karantinas neturi pakankamai galios sustabdyti artėjančias šventes. Žinoma, šiemet jos bus kitokios, tačiau vis vien stengsimės dalintis džiaugsmu ir šiluma. Šiuo periodu kaip niekad norisi matyti laimingus artimų žmonių veidus, todėl išrinkti jiems tinkamas dovanas bus ypač svarbu.

Tačiau neretai likus kelioms dienoms iki Kūčių daugelį staiga išpila šaltas prakaitas: „Dar nežinau, ką dovanoti!“  Nejau per šias Kalėdas ir vėl nutiks ta pati istorija? Dėl aplinkai draugiškų idėjų išpopuliarėjusio salono „Greenas“ įkūrėja Olga Wiseman teigia, jog žinant kelis triukus, mylimiems žmonėms galima be vargo  išrinkti puikias, prasmingas dovanas ir Kalėdas pasitikti užtikrintai.

Įvaizdžio ekspertė Olga Wiseman įsitikinusi, jog išrinkti vertingą, kokybišką ir visapusiškai harmoningą dovaną nėra tokia misija neįmanoma, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. „Daugelio metų patirtis grožio industrijoje jau leidžia iš anksto nuspėti, kokios problemos renkant dovanas nuolat kamuoja vyrus ir moteris. Daugelis pasiklysta galimybių gausoje. Todėl savo salone stengiamės išspręsti klientų rūpesčius ir kalėdiniam laikotarpiui komplektuojame šventiškai įpakuotus dovanų rinkinius.Kai profesionalūs grožio meistrai, remdamiesi ilgamete patirtimi, sukomplektuoja produktus, klientui nebėra ko abejoti, ar, pavyzdžiui, šis kondicionierius tiks su šiuo šampūnu ir taip toliau“, – sako ekspertė. Prekyboje jau pasirodė „Greenas“ specialistų sukomplektuoti dovanų rinkiniai su natūraliomis plaukų priežiūros priemonėmis. Pažvelgus į nuotraukas nelieka abejonių, jog pastarieji džiugins ne tik savo turiniu, bet ir šventine pakuote.

„Taip pat klientai dažnai renkasi ir dovanų kuponus. Manau, tai ne nuvalkiotas formatas, kaip dauguma nuogąstauja, o gražus gestas, dovanojantis mylimam žmogui pasirinkimo laisvę. Tiesa, dabar ypač populiaru dovanoti ne tik daiktus, bet ir patirtis. Todėl nemaža dalis vyrų savo moterims dovanoja natūralias plaukų SPA procedūras mūsų salone. Tai tiesiausias būdas padovanoti daugiau poilsio, ramybės ir geros nuotaikos. O kai moteris skiria laiko sau – tai ir akys labiau spindi“, – šypsosi įvaizdžio formavimo meistrė O. Wiseman, kuriai šiandien savo išvaizdą patiki daugelis pramogų pasaulio, verslo atstovų ir kitų įtakingų asmenų.

Modelių agentūros „Modilina“ vadovė Jolanta Sadauskienė džiaugiasi atradusi saloną „Greenas“ ir negaili jam pagyrų, – „išbandžiusi salono paslaugas galiu drąsiai pasakyti, jog tai kita plaukų priežiūros ir stilizavimo dimensija! Ne tik suteikianti trumpalaikį efektą, bet ir iš esmės tausojanti plaukus. Manau, plaukų stilistai čia tolygūs virtuoziškiems tapytojams.“

Garsusis meteorologas, orų pranešėjas TV3 žiniose Naglis Šulija taip pat džiaugiasi atradęs saloną „Greenas“. „Kodėl Greenas? Dėl dviejų dalykų. Pirmiausia – žmonės. Manau, geras kirpėjas ar kirpėja – tai ne tik žmogus, kuris rūpinasi tavo šukuosena. Tai žmogus, su kuriuo tu ateini susitikti, su kuriuo susiformavęs tam tikras ryšys, santykis. Šalia viso gaunamo profesionalumo, salone Greenas visuomet jautiesi ir laukiamas, ir priimamas, ir išklausytas. Antras dalykas –produktai. Negalėčiau pakomentuoti išsamiai, bet man jie tinka. Na, tiesiog tinka. Naudojant Greenas produktus, lieka natūralumo, gaivumo pojūtis. O tai man, kaip vyrui, svarbiausia. Iš tiesų, dažnai lydi pojūtis, kad būtent Greenas profesionalų rankos visą gyvenimą kurs ir prižiūrės mano įvaizdį.”

Daugelio garsių žmonių pamėgto salono įkūrėja O. Wiseman džiaugiasi sulaukdama pozityvių klientų atsiliepimų ir sako, kad daryti žmones laimingus tampa viena pagrindinių salono misijų. Kad šios Kalėdos visiems atneštų dar daugiau džiaugsmo, įvaizdžio ekspertė kviečia dovanų įdėjų ieškoti „Greenas“ salonuose. Čia viskas paruošta taip, kad būtų kuo lengviau išsirinkti tobulą dovanos variantą tiek vyrams, tiek moterims. Tiesa, netgi tie, kurie šiuo pandemijos laikotarpiu nori kuo labiau išvengti fizinio kontakto, be vargo gali užsukti į salono internetinę svetainę www.greenassalonas.lt ir užsisakyti dovanas per atstumą.