,,Tikiu, kad moters grožis išgelbės pasaulį.” – kalba viena iš ,,Greenas” grožio salono įkūrėjų Olga Wiseman

,,Tikiu, kad moters grožis išgelbės pasaulį.” – kalba viena iš ,,Greenas” grožio salono įkūrėjų Olga Wiseman. Tokiu sudetingu, emociškai sunkiu laikotarpiu, moteris turi galimybę ne tik šildyti artimųjų, šeimos narių širdis savo grožiu, bet ir ugdyti pasitikėjimą savimi.

,,Dėl dabartinių sąlygų pasaulyje gal ir nėra galimybės atšvęsti pagrindinių metų švenčių draugų ir artimųjų apsuptyje, bet tai neturėtu varžyti mūsų išsitraukti apdulkijusių makiažo palečių ir užsidėti gražiausią suknelę rastą spintoje dėl vieno vaizdo pokalbio su artimaisiais.” – moteris bei merginas skatina O.Wiseman. Retais atvėjais moteris gali jaustis patogiai apsirengdama savo prašmatniausius rūbus renginio, spektaklio ar net vakarienės restorane metu, todėl karantinas – geriausias metas suteikti savo dienos šviesos nemačiusiai suknelei gyvybę. ,,Švytėti pasitikėjimu gali kiekviena mergina ir galvoti, jog ,,gal per daug pasipuošėme” – negali būti nė minties! Tai geriausia dovana, kokią galite suteikti sau ir savo artimiesiems.” – apie naujausią ,,trend’ą” pasakoja įkurėja. Likus porai dienų iki labiausiai laukiamos šventės, pats laikas pagalvoti, kaip sukurti prašmatnų, naujametinį įvaizdį.

Kaip įžengti į 2021 metus mums patars grožio atstovė Olga Wiseman.

Makiažas

Pratinti save prie puošnių, akį traukiančių makiažo įvaizdžių yra vienas būdas užsitarnauti besąlygišką meilę sau. Žinoma, kruopščiai dažytis karantino laikotarpiu ne visiems priimtina, bet dėmesio skyrimas savo grožiui švenčių proga privers drastiškai pakeisti požiūrį į save.

Natūralumas – šiemet siekia aukštumas. Kalbant apie makiažą, lengvo pagrindo skysta pudra suteiks kuklaus žavesio ir odos spindesio. Naujametiniam vakarui, atkreipti pokalbio dalyvių dėmėsį padės ryškesnis veido konturas ir bronziniai skruostikauliai. Neryškus, švelnių spalvų šešėliai, ir ryški lūpų spalva suteiks švenčių progos ,,look’ą”.

Ekskliuzyvinė, naujametinė šukuosena

2020 metų šukuosenų mados įveda mus į sekančius metus su pintomis arba bangų garbanomis stiliuotomis šukuosenomis. Tokio tipo šukuosenos suteikia subtilumo ir išlygina pusiasvyrą tarp rūbo ir plauko stiliavimo. Lengvai pinti, šiek tiek išdarkstyti plaukai, apipurkšti plaukų laku – lengvas būdas naujametiniui įvaizdžiui įgauti. Pinta kasa tiks aukštesnius skruostikaulius turinčioms, bei ryškesnių žandikaulių atstovėms. Tuo tarpu banguoti plaukai su truputėliu plaukų blizegsio gražiai atspindės šviesą ir video pokalbio metu tikrai kris į akį. Moterims spėjusioms nubėgti į kirpyklą ir naujametiniams pokyčiams pasiruošusioms iš kart (kirpčiukų atžvilgiu) – pasisekė, nes būtent jie sušvelnina įvaizdį ir suteikia jiems to populiariaus, šiems metams tinkančio natūralumo. Trumpą plauką paįvairinti galima šlapiu efektu. Tokio įvaizdžio gavimui galima naudoti plaukų laką, pasta ar net plaukų klijus.

Šventinio laikotarpio akcentai

Spalvų derinimas aksesuaruose – beribis. Visą žiemos sezoną papuošalų dėžutėse dominavo švelnios, kreminės spalvos, puikiai tinkančios naminiam jaukumui atspindėti. Norinčioms labiau spindėti šventine nuotaika, aksesuarus O. Wisman pataria rinktis ryškesnių, tradicinių spalvų deriniais su lengvais žemės tono atspalviais. Raudoni, su ryškiu oranžiniu tonu lankeliai gali būti lengvai priderinami prie proginio, ryškiai raudono lūpų dažo. Rudos skarelės su pilkais atspalviais gali būti rišamos per plaukus lankelio forma. Mūsų visų mylima juoda šauniai derinsis su tamsiai melynos spalvos smulkesniais auskarais. Tradicinė auksinė dar nesiruošia palikti gražiausių aksesuarų titulo ir vis dar privers tiek pačią moterį, tiek artimuosius stebėtis.

Skirtingų, ryškių spalvų akcentai šį sezoną nėra populiarus. Papuošalų, derinimas tinka vyraujančioms makiažo spalvoms. Makiažas lengvas, akcentuojama lūpų spalva kuri dailiai sujungia aksesuarą ir makiažą į subalansuotą įvaizdį.

Gaila, kad mes visi esame priversti išgyventi tokią situacija, bet kiekviename blogyje turime išžvelgti ir gėrio. Pasinaudokime šiuo laikotarpiu bandydami atgaivinti savo senai pamirštą žavėsį, atkreipti dėmėsį į minimalius dalykus ir iš naujo įsimylėti save!